Формування граматичної компетентності учнів 6 класів на уроках англійської мови за допомогою цифрових технологій - Цуркан, Михайлина Михайлівна (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та методичні засади формування граматичної компетентності учнів 6 класів на уроках англійської мови із використанням цифрових технологій. Проаналізовано психолого-педагогічні особливості учнів та можливості цифрових інструментів у навчанні граматики. Розроблено й апробовано методику інтеграції цифрових технологій у процесі формування граматичних навичок, створено інтерактивні граматичні завдання. Проведено педагогічний експеримент, результатами якого підтверджено ефективність запропонованої методики.
Keywords: граматична компетентність, гейміфікація, цифрові технології, методика навчання