Транскордонний туризм - Бучко, Жанна Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
У виданні вміщено основну інформацію, необхідну здобувачам освіти для вивчення дисципліни «Транскордонний туризм»: структуру і зміст тем, опорний конспект лекцій, перелік питань для самоконтролю та підсумкового контролю, глосарій. Подано тестові завдання перевірки знань, рекомендовані джерела, що забезпечать доступ до актуальної аналітичної, законодавчої та статистичної інформації з проблем транскордонного туризму. Висвітлено науково-методичні основи транскордонного туризму як навчальної дисципліни. Для студентів та викладачів закладів вищої освіти.
Keywords: туризм; транскордонний туризм; транскордонна співпраця; Єврорегіон; транскордонний проєкт