Види договору страхування відповідальності - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький національний університет. Видавництво "Рута"., 2002)
В статті проаналізовано поняття догвоору страхування відповідальності, а також виділено види даного договору залежно від предмета страхування і специфіки діяльності з якою пов'язаний ризик заподіяння шкоди.
Keywords: договір страхування цивільно-правової відповідальності; страхування; відповідальність; види страхування