ПРАКТИКУМ З ЛАТИНСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 227 «ТЕРАПІЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЯ» - Петришин, Марта Йосипівна; Загайська, Галина Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Практикум укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів за спеціальністю 227 «Терапія та реабілітація». Навчальний посібник містить вправи і завдання, спрямовані на оволодіння уміннями і навичками читання, письма, граматичного аналізу і перекладу анатомічних, клінічних і фармацевтичних термінів, умінням грамотно вживати медичну термінологію греко-латинського походження у фаховій комунікації. Видання доповнено латинсько-українським та українсько-латинським словниками, додатками.
Keywords: латинська мова; терапія; реабілітація; греко-латинські дублети; терміноелементи; фармацевтика