АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПЕДАГОГІЧНОГО МОНІТОРИНГУ ЕФЕКТИВНОСТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Рябий, Віталій (My University, 2024)
Рябий В. М. Актуальні проблеми педагогічного моніторингу ефективності фізичного виховання учнів початкової школи. Кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 «Середня освіта. (Фізична культура)». – Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича МОН України, Чернівці, 2024. В кваліфікаційній роботі розглянута проблема моніторингу ефективності фізичного виховання учнів початкової школи в контексті вимог сучасних програм. Проаналізована сутність та структура моніторингу стану здоров’я школяра в системі фізичного виховання початкової школи, були проаналізовані ставлення до уроків, відвідування, участь, підготовленість до уроку, параметри пухової активності та рівень фізичної підготовленості. Крім того, був здійснений описовий моніторинг формування здоров’язбережувального середовища в самому закладі освіти шляхом опитування управлінської ланки закладу.
Keywords: алтимат фрізбі, антропометричні дані, захворювання, моніторинг, пошуковий проєкт, урок, фізична культура