Стресостійкість медичних працівників під час війни - Дергач, Андрій Олександрович (My University, 2023)
У дипломній роботі у цій кваліфікаційній роботі здійснений аналіз різних підходів до вивчення поняття стресостійкості, виокремлено складові структури стресостійкості медичних працівників, та експериментально доказано, що є взаємозв’язок між стресостійкістю і власне рівнем толерантності до невизначеності саме у медичних працівників. Дослідження проводилось в Центральній міській лікарні Чернівецької міської респондентами були 32 медичних працівника