Формування англомовної граматичної компетентності учнів ЗЗСО засобами інформаційнокомунікаційних технологій - Фодчук, Тетяна Василівна (My University, 2025)
У роботі досліджено формування англомовної граматичної компетентності учнів 10 класу ЗЗСО з використанням ІКТ. Проведено пробне навчання у двох групах із Kahoot, Quizlet, LearningApps і Padlet. Матеріалом стали результати тестів, анкетування та спостережень. Результати підтверджують ефективність ІКТ у підвищенні точності граматики, автоматизації навичок і мотивації учнів, що може застосовуватись у практиці викладання англійської.
Keywords: граматична компетентність, ІКТ, інтерактивні технології, англійська мова, цифрові платформи