Економічна безпека держави та суб'єктів підприємницької діяльності: проблеми та шляхи їх вирішення : Мат. ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції (23 травня 2025 р., м. Львів) / упоряд. А. М. Штангрет. Львів: НУ «Львівська політехніка», 2025. 255 с. - Zybareva, Oksana V.; Verbivska Liudmyla, Liudmyla; Kyfyak, Viktoriia; Lopashchuk, Inna; Pashniak, Yevhen (My University, 2025)
Для учнівської та студентської молоді, аспірантів, здобувачів, науковців, викладачів вузів, державних службовців, практичних працівників та всіх, хто цікавиться питаннями гарантування економічної безпеки держави та суб’єктів підприємницької діяльності.
Keywords: економічна безпека, підприємництво, підприємницькі структури, сталий розвиток, демографічна безпека, менеджмент безпеки