Проект Господарського процесуального кодексу України: крок уперед чи два назад - Butyrskyi, Andrii (Юридичний журнал "Право України", 2017)
У статті проаналізовано проект Господарського процесуального кодексу України. Виявлено його позитивні та негативні ознаки, а також надано практичні рекомендації щодо його удосконалення. Особливу увагу приділено уніфікації процесуальних кодексів в Україні. Наведено особливості вирішення господарських спорів у зарубіжних країнах. Наголошено на необхідності врахування європейського досвіду під час реформування процесуальних кодексів України.
Keywords: проект Господарського процесуального кодексу України; господарський спір; підсудність; підготовче провадження; строк розгляду справи; докази; господарське судочинство