Практикум з фонетики німецької мови - Гоян, Ангеліна Іванівна (My University, 2021)
Курс практичної фонетики німецької мови спрямований на формуваня фонетичної компетенції студентів, як складової мовної компетенції та окреслення шляхів практичного застосування отриманих знань, умінь і навичок з практичної фонетики. Видання містить фонетичні вправи, скоромовки, приказки, вірші, короткі оригінальні тексти для тренування правильної вимови німецьких голосних та приголосних звуків.
Keywords: практикум з фонетики німецької мови