Вплив активного відпочинку та рекреаційних засобів на підготовку спортсменів з рукопашного бою - Вільчак, Сергій Петрович (My University, 2023)
Проаналізована специфіка ігрової діяльності під час активного відпочинку в процесі спортивного тренування спортсменів з рукопашного бою. Аналіз літературних джерел дозволив зробити висновок про те, що, традиційні засоби і організація тренувального процесу в групах початкової підготовки юних спортсменів з рукопашного бою не дозволяють повною мірою оптимізувати навчально-тренувальний процес.Здійснений аналіз рекреаційних засобів з спортсменами рукопашного бою. Розроблені у навчально-тренувальному процесі ігрові методики, які спрямовані на розвиток фізичних здібностей спортсменів з рукопашного бою.
Keywords: рукопашний бій,тренувальний процес, рекреація, методика