Гідрологічний режим річок в басейні Черемошу - Костенюк, Людмила Володимирівна (ОДЕКУ, 2008)
В роботі представлено коротку характеристику гідрологічного режиму річок в басейні Черемошу за даними наявних гідропостів
Keywords: гідрологічний режим; басейн Верхнього Пруту; басейн ріки Черемош