ОЦІНКА ЯКОСТІ ПОВЕРХНЕВИХ ВОД ДНІСТРОВСЬКОГО ВОДОСХОВИЩА ДЛЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ - Івашкевич, Віктор Олександрович (My University, 2021)
Забезпечення міського та сільського населення якісною питною водою є одним з надзвичайно важливих ключових моментів водогосподарської політики України. З врахуванням існуючих сучасних технологій водопідготовлення основним пріоритетом для держави залишається кількість і якість питної води. Причому необхідно зазначити, що проблема якісної питної води ніколи не втрачає актуальність тому, що якість питної води однозначно залежить від якості води джерела питного водопостачання і необхідних санітарних технологій та коштів для її водопідготовлення
Keywords: річка; басейн; водні ресурси; якість води; водопостачання; проби води