МЕТАМОРФОЗИ ПОНЯТТЯ «РЕВОЛЮЦІЯ» В КОНТЕКСТІ ПОЛІТИЧНИХ І СОЦІОКУЛЬТУРНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ НА МЕЖІ ХХ– ХХІ ст. - Sych, Alexandr (My University, 2017)
У статті розглянуто зміст поняття «революція», запропоновано критичний аналіз подій кінця ХХ – ХХІ ст. у країнах Центрально-Східної Європи.
Metamorphoses of the concept «revolution» in the context of political and socio-cultural th st transformations at the turn of the 20 –21 centuries
Keywords: революція; Східна Європа; "кольорові революції"; "соціологія революцій"