Метрологія, стандартизація, управління якістю та сертифікація: методичні вказівки до самостійних занять - Деревянчук, О.В.; Кравченко, Г.О. (My University, 2023)
Методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів під час підготовки до модульних контролів з навчальної дисципліни «Технічні вимірювання, взаємозамінність стандартизація та сертифікація в машинобудуванні» для спеціальності 015.34 Професійна освіта (машинобудування), з навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю і сертифікація» для спеціальностей 014.10 Середня освіта (трудове навчання та технології), а також для студентів вищих технічних закладів та закладів фахової передвищої освіти