ВИВЧЕННЯ ТВОРЧОСТІ ЮРІЯ ЯНОВСЬКОГО В НУШ - Гуцуляк, Світлана Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Посібник пропонує матеріали, які можуть бути використані для вивчення творчості Юрія Яновського в межах обов’язкових курсів «Історія української літератури (40 – 50-ті рр. ХХ ст.)» та «Історія української літератури (І половина ХХ ст.)», а також стануть у нагоді студентам при проведенні пробних уроків із відповідної тематики на практичних заняттях із «Методики викладання української літератури» й «Технологій викладання української літератури в ЗЗСО». Для студентів ІІІ – V курсів філологічного факультету спеціальності 014 Середня освіта (українська мова та література) та 035 Філологія (українська мова та література).
Keywords: Юрій Яновський; «Майстер корабля»; НУШ; ментальна карта; комікс; біографія; тестові завдання