Симовлічна мова орнаментів буковинської вишивки - Костащук, Оксана Іванівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У статті йде мова про символічну мову орнаментів буковинської вишивки
Симовлічна мова орнаментів буковинської вишивки
1
Keywords: вишивка, орнаменти