РЕКЛАМА ТА SMM - Лілія Мар'янівна, Шутяк (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації до вибіркової навчальної дисципліни «Реклама та SMM». Складаються з анотації, мети, завдань навчальної дисципліни, тем лекцій із основними питаннями, тематики практичних занять із переліком питань, завдань для самостійної роботи, тестів для перевірки знань та списку рекомендованої літератури. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів.
Keywords: реклама; соціальний маркетинг; SMM; рекламна індустрія; рекламна кампанія