Конституційна доктрина як джерело конституційного права - Білоскурська, Олена Валеріївна (My University, 2018)
В статті наголошується на основних тенденціях розвитку та вдосконалення системи сучасних джерел конституційного права України. Аналізуються погляди вчених-науковців щодо місця конституційної доктрини в системі джерел права. Розкривається сутність та значення конституційної доктрини як джерела конституційного права. Охарактеризовано переваги доктрини як джерела права. На основі аналізу наукової літератури автор звертає увагу на можливі переваги застосування правової доктрини в конституційному судочинстві.
Constitutional doctrine as a source of constitutional law
Keywords: система джерел права; новітні джерела; правова доктрина; конституційна доктрина; конституційне право