Про право бути забутим - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2022)
У тезах розглядається питання про право бути забутим в онлайн-середовищі та право на видалення інформації.
Keywords: право бути забутим; забуття; інтернет; право на видалення інформації