Анатолій Добрянський : бібліографічний покажчик. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2014)
Бібліографічний покажчик містить матеріали про життєвий шлях, творчу діяльність українського поета, літературознавця, мистецтвознавця, перекладача, громадського діяча, педагога, доцента філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Анатолія Миколайовича Добрянського (1935–2003). Складається з двох розділів: 1. Твори і праці А. М. Добрянського; 2. Література про життя і діяльність А. М. Добрянського. Бібліографічний покажчик рекомендовано науковцям, студентам, усім, хто цікавиться доробком вченого і поета.