Церковнослов’янська мова - Скаб, Марія; Артеменко, Галина (My University, 2022)
Навчально-методичний посібник містить загальну характеристику курсу „Церковнослов’янська мова”, програму навчальної дисципліни; форми роботи і види завдань з курсу, теми для самостійної роботи студентів, форми контролю та оцінювання результатів навчання; список рекомендованої літератури та контрольні питання до курсу. У додатках уміщено таблиці «Кирилиця» та «Числове значення букв кирилиці», репринтне відтворення молитовника 1910 року видання, а також тексти молитов та паремій церковнослов’янською мовою для заучування напам’ять.
Keywords: церковнослов'янська мова