Страхування цивільно-правової відповідальності приватних нотаріусів в Україні - Nykyforak, Volodymyr (Чернівці: Рута, 2013)
Досліджуються передумови запровадження обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності приватних нотаріусів в Україні, розкриваються істотні умови договору та порядок його виконання сторонами.
Keywords: договір страхування; приватний нотаріус; цивільно- правова відповідальність; професійна відповідальність; страховий випадок; ліміт відповідальності страховика