Ганс Гросс: праці вченого та література про нього з фондів наукової бібліотеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича: до 100-річчя з дня смерті : бібліографічний покажчик. - (:unkn) unknown (Книги – ХХІ, 2015)
Бібліографічний покажчик містить матеріали про життєвий шлях, наукову, викладацьку, законотворчу і громадську діяльність австрійського юриста і кримінолога, основоположника світової криміналістики, а в 1899-1902 рр. професора (в т. ч. у 1899-1900 рр. – декана) правничого факультету університету Франца-Йозефа в Чернівцях Ганса Густава Адольфа Гросса. Бібліографічний покажчик рекомендовано науковцям, студентам, краєзнавцям, працівникам бібліотек, всім, хто цікавиться доробком вченого.