СТРАХОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ - Кучерівська, Софія Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить загальні методичні рекомендації, критерії оцінювання самостійної роботи, практичні поради щодо організації самостійної роботи студентами. Наведено перелік індивідуальних завдань, тем рефератів та есе; список рекомендованих джерел. Для здобувачів освіти, які вивчають дисципліну «Страховий менеджмент», та усім, хто цікавиться страховою справою.
Методичні рекомендації до самостійної роботи
Keywords: Страховик; страховий менеджмент; моніторинг; аналіз; ліцензія; бізнес планування; фінмоніторинг; регрес; страхові виплати; андерайтинг; об'єднання фахівців страхової справи; міжнародні фінансові організації; НБУ; платоспроможність; фінансова стійкість