Особливості надання послуг гостинності в світових готельних мережах (на прикладі готельної мережі Accor Group) - Кошара, Валентина Володимирівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У бакалаврській роботі розкрито актуальність теми, що полягає в постійному зростанні попиту на послуги гостинності у світі й обумовлює необхідність вдосконалення якості сервісу та задоволення потреб клієнтів. Глобалізація та збільшення кількості туристів з різних куточків світу змушують готельні мережі адаптувати свої послуги до різноманітних культурних та регіональних особливостей. У цій роботі було досліджено та проаналізовано особливості надання послуг у готельній мережі «Accor Group» за різними критеріями: категоріями (економклас, середній клас, преміумклас та люкс) і географічними регіонами. На основі цього були одержані результати того, як різні чинники впливають на спектр і якість послуг.
Keywords: Accor Group, готель, готельна мережа, бренд, послуги гостинності, туризм, глобалізація.