Молекулярна фізика: Фізичний практикум: Методичний посібник для студентів денної форми навчання - Курек, Ігор Геннадійович; Курек, Єлена Ігорівна; Струк, Ярослав Михайлович; Федорцова, Ірина Василівна (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для студентів першого курсу, які навчаються за спеціальностями “Фізика та астрономія”, “Середня освіта (фізика)” та “Прикладна фізика і продовжують експериментальне вивчення загального курсу фізики в лабораторії молекулярної фізики
Keywords: інструкції до лабораторних робіт з молекулярної фізики; фізпрактикум молекулярна фізика; молекулярна фізика; молекулярка