ОСОБЛИВОСТІ ЗБАЛАНСОВАНОГО ТА СПОРТИВНОГО ХАРЧУВАННЯ У ПАНКРАТІОНІ - Горюк, Петро (Молодий вчений, 2018)
У статті досліджено питання збалансованого харчування у панкратіоні. Розглянуто потребу в енергії та основних харчових речовинах панкратіоніста. Проаналізовано важливість раціонального харчування протягом тренувального процесу та виступу на змаганнях. Запропоновано застосування в харчуванні спортсменів різні вітамінні, мінеральні препарати та їх премікси, які ідентичні природним і відповідають вимогам за показниками якості та безпеки. Виокремлено особливості спортивного харчування спортсменів-панкратіоністів.
Keywords: панкратіон, збалансоване харчування, спортивне харчування, спеціальні продукти харчування