Дискретна математика: методичні вказівки до вивчення дисципліни. Частина I - Філіпчук, Микола Петрович (My University, 2020)
Методичні вказівки охоплюють розділи "Елементи теорії множин", "Комбінаторика" та "Елементи математичної логіки" фундаментального курсу "Дискретна математика". Викладено основні теоретичні поняття та факти, наведено приклади розв’язування типових задач, запропоновано велику кількість задач для самостійної роботи.
Keywords: Дискретна математика; Множини; Комбінаторика; Математична логіка