МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА ЛОГОПЕДІЇ ЗДОБУВАЧАМИ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 016 СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА - Колтунович, Тетяна Анатоліївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації мають на меті надати здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Логопедія», практичну допомогу у виконанні та оформленні курсової роботи зі спеціальної педагогіки та логопедії. Методичні рекомендації містять загальні вимоги до курсової роботи, її структури, списку використаних джерел, додатків, основних етапів організації дослідження, методичні вказівки до виконання її основних розділів та оформлення, організації процесу підготовки та порядок захисту курсової роботи, а також критерії її оцінювання. Рекомендовано для використання здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, керівниками наукових студентських робіт.
Keywords: курсова робота; структура курсової роботи; вступ; основна частина; висновки; список використаних джерел; додатки; академічна доброчесність; унікальність роботи; захист курсової роботи