Поняття фінансово-правового режиму казначейської системи виконання бюджетів за доходами. - Vdovichen, Vitalii (Митна справа., 2015)
У даній статті проведено теоретико-правовий аналіз казначейської системи виконання бюджетів зв доходами. Проаналізовано позиції науковців щодо даної проблеми. На підставі даного аналізу виведено поняття фінансово-правового режиму казначейської системи виконання бюджетів за доходами.
Keywords: фінансово-правовий режим; казначейська система; бюджет; доходи; виконання бюджетів за доходами