Pозв’язування крайових задач для лінійних диференціально-різницевих рівнянь нейтрального типу методом сплайн-колокацій - Dorosh, Andrii; Haiuk, Ivan (My University, 2022)
У даній роботі для крайової задачі для лінійних диференціально-різницевих рівнянь нейтрального типу розглядається ітераційна схема із застосуванням кубічних сплайнів дефекту два.
SOLVING BOUNDARY VALUE PROBLEMS FOR LINEAR NEUTRAL DELAY DIFFERENTIAL-DIFFERENCE EQUATIONS USING A SPLINE COLOLATION METHOD