Реалізація завдань екологічної освіти у змісті природознавчої освітньої галузі - Шевчук, Кристина; Йолшина, Тетяна (Суми: ФОП Цьома С.П., 2020)
Автором статті робиться акцент на екологізації змісту початкової освіті в руслі сучасних реформаційних процесів. Зокрема визначається мета, завдання екологічної освіти, окреслюються її структурні компоненти. Визначається потенціал предмету «Я досліджую світ» з огляду реалізації екологічних завдань і функцій.
Keywords: екологізація, екологічна освіта, природнича освітня галузь