Новітні літературні течії - Заполовський, М.В. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Курс лекцій знайомить студентів з особливостями сучасного літературного процесу у Німеччині, з причинами та наслідками виникнення різних літературних течій, з їх визначними представниками та творами. Лекційний матеріал допоможе здобувачам освіти характеризувати сучасні літературні течії у культурно-історичному контексті та орієнтуватися в літературному процесі сучасної Німеччини. Лекції розроблено на основі відкритих джерел німецькою мовою.
Keywords: Gegenwartsliteratur, Popliteratur, Erinnerungsliteratur, Wendeliteratur, interkulturelle Literatur, digitale Literatur, neue Medien