Підготовка майбутніх учителів до профілактики булінгу та різних проявів насильства в роботі з молодшими школярами - Савчук, Ксенія; Біленкова, Лідія (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (12–14 квітня 2022 року). Факультет педагогіки, психології та соціальної роботи. Чернівці, 2022)
1
1
Keywords: профілактика булінгу, булінг, готовність майбутнього вчителя початкових класів