Формування картографічних умінь школярів із застосуванням ГІС-технологій - Фейчук, Володимир Ярославович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Розглянуто ГІС-технології як засіб формування картографічних умінь школярів; розглянуто методичні умови формування картографічних умінь за допомогою ГІС-технологій; проведено експериментальне дослідження з метою доведення ефективності застосування ГІС як засобу формування картографічних умінь на прикладі учнів восьмих класів.
Keywords: ГІС-технології, геоінформаційні системи, картографічні уміння, мультимедійні технології