Актуалізація антонімічних концептів «КОХАННЯ – НЕНАВИСТЬ» у романі сучасної американської письменниці Джулії Квін “Герцог і Я” - Мазур, Дарія Сергіївна (My University, 2022)
Робота присвячена дослідженню антонімічних концептів “LOVE – HATE” у романі сучасної американської письменниці Джулії Квін “Герцог і Я”. У роботі розглядається класифікація концептів у когнітивній лінгвістиці, їх структура, та втілення у художньому дискурсі. У роботі подано номінативне поле концептів “LOVE – HATE” та їх фреймова структура а також проведено порівняльний аналіз засобів актуалізації концептів “LOVE – HATE” у романі Джулії Квін “Герцог і Я”.
Keywords: концепт LOVE, концепт HATE, художній дискурс, порівняльний аналіз, американський варіант англійської мови