Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Інтелектуальний аналіз засобами Python/R» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти: 12 галузь – інформаційні технології: Навч.-метод. посібник / Талах М.В.– Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022. – 56 с. - Талах, Марія Віталїївна (My University, 2022)
Навчальним посібником встановлено зміст і послідовність виконання курсової роботи, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 12 Інформаційні технології, освітнього ступеня «Бакалавр». У посібнику розкрито мету і задачі курсової роботи в галузі аналізу даних, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових робіт.
Навчальним посібником встановлено зміст і послідовність виконання курсової роботи, основні вимоги до її оформлення, критерії оцінювання та рекомендації щодо захисту. Даний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 12 Інформаційні технології, освітнього ступеня «Бакалавр». У посібнику розкрито мету і задачі курсової роботи в галузі аналізу даних, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту і оформлення, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових робіт.
Keywords: курсова робота, аналіз даних, машинне навчання