Сучасні тенденції впровадження інновацій готельно-ресторанними підприємствами - Касько, Каріна Андріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі проведено аналіз та оцінку сучасних інновацій, визначено глибину їх впливу на конкурентоспроможність та ефективність діяльності готельно-ресторанних підприємств. Вивчено використання цифрових технологій, таких як онлайн-бронювання, мобільні додатки, системи управління відносинами з клієнтами (CRM) та автоматизація обслуговування. Окрему увагу приділено екологічним інноваціям та сталому розвитку
Modern Trends in the Implementation of Innovations in Hotel and Restaurant Enterprises
Keywords: інновації, цифрові технології, інноваційна діяльність, автоматизоване обслуговування, система управління відносинами з клієнтами (CRM)