Багатокаскадні транзисторні підсилювачі. Навчально-методичний матеріал - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет, 2009)
У роботі розглядаються принципи функціонування та характеристики багатокаскадних підсилювачів на транзисторах. Описана методика та порядок розрахунку підсилювача на транзисторах і прийоми моделювання його роботи із використанням комп’ютерної техніки. Матеріал роботи використовується під час проходження студентами конструкторсько-розрахункової практики. Для студентів, які навчаються за напрямом підготовки „Мікро- та наноелектроніка”.
Keywords: транзисторні підсилювачі