Імунобіотехнологічні препарати: навч. посіб. - Волощук, Оксана Миколаїівна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
Навчальний посібник підготовлений з метою полегшення засвоєння студентами теоретичних питань із курсу «Імунобіотехнологічні препарати». Для студентів закладів вищої освіти біологічних спеціальностей.