СОЦІАЛЬНА БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ ЯК ПІДГРУНТЯ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ В ПІСЛЯВОЄННИЙ ПЕРІОД - Бойда, Світлана (My University, 2023)
Метою дослідження є аналіз соціально-економічних чинників, що формують соціальну безпеку людини в період війни та після її завершення.
Keywords: соціальна безпека; економічна безпека; економічний розвиток; післявоєнний період