Практикум з методики навчання мистецької освітньої галузі в початковій школі : навчальний посібник - Шестобуз, Ольга; Шульга, Альона; Makoviichuk, Olesia (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
Посібник містить навчальний матеріал практичних занять з методики навчання мистецької освітньої галузі в початковій школі, питання для самоконтролю, завдання для самостійної роботи студентів. Подано тестові завдання для контролю та самоконтролю, критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Для студентів денної та заочної форм навчання закладів вищої освіти
Keywords: меотдика навчання образотворчого мистецтва; практикум з методики навчання мистецької освітньої галузі; меотдика навчання мистецької освітньої галузі