ДОКТОР МИРОН КОРДУБА ПРО ПРОБЛЕМИ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ І ВИХОВАННЯ У ДВОМОВНИХ ГІМНАЗІЯХ АВСТРО-УГОРЩИНИ - Руденко, Валерій (ЧНУ імені Юрія Федьковича, 2020)
Однією з важливих педагогічних проблем, як в минулому, так і в сьогоденні, є система двомовного навчання учнів у нижчій і вищій гімназіях.
Keywords: Географія; Географічна освіта; Мирон Кордуба; Академічна гімназія