Моніторинг міжнародних чинників трансформації регіональної освітньої мережі та регіональних ринків освітніх послуг. - Романюк, Надія Василівна (My University, 2021)
Проведеномоніторингміжнародних чинників трансформації регіональної освітньої мережі та регіональних ринків освітніх послуг, який передбачає визначення групи міжнародних чинників таких, як глобалізація освіти, географічна трансформація та зростання обсягу світового ринку освітніх послуг, активна маркетингова політика провайдерів освітніх послуг, підвищена мобільність споживачів освітніх послуг, поява загальносвітових освітніх мереж, децентралізації витрат на вищу освіту, формування регіонами багатьох країн власних стратегій підвищення привабливості для залучення іноземних споживачів, зростання важливості регіональної освітньої та інноваційної політики, глобальні ризики, які змінюють умови життя регіональної спільноти, задають нові контури конструювання освітніх мереж, провокують витіснення регіональних провайдерів освітніх послуг глобальними.
MONITORING OF INTERNATIONAL FACTORS OF TRANSFORMATION OF THE REGIONAL EDUCATIONAL NETWORK AND REGIONAL MARKETS OF EDUCATIONAL SERVICES
Keywords: глобалізація; інтеграція; глокалізація; регіональна освітня мережа; інтернаціоналізація; регіоналізація освіти; лобальні ризики