ІНТЕРАКТИВНЕ КАРТОГРАФУВАННЯ ГЕОДЕЗИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НЕДОБОЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ - Коваль, Владислав Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Створено інтерактивну карту Недобоївської територіальної громади використовуючи ГІС забезпечення QGIS в цілях просторового аналізу геодезичного забезпечення території. Здійснено дешифрування космічних знімків території досліджень та створено сучасні, тематичні шари (точкові, лінійні, полігональні): населених пунктів, пунктів ДГМ, рельєфу меж та кордонів території, а також створено інтерактивну карту, візуалізовано легенду в QGIS Cloud для території Недобоївської територіальної громади.
ІНТЕРАКТИВНЕ КАРТОГРАФУВАННЯ ГЕОДЕЗИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НЕДОБОЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Keywords: геодезичне забезпечення, Недобоївська територіальна громада, QGIS Cloud, інтерактивна карта