Реалізація сучасних форм спортивного орієнтування у навчально- тренувальному процесі дітей 12-14 років - Ленюк, Володимир Олегович (My University, 2023)
Дана робота зосереджується на аналізі та систематизації існуючих теоретичних та практичних підходів до фізичного виховання та спорту для дітей, з особливим акцентом на спортивне орієнтування. Проаналізовано мотивацію дітей віком 12-14 років до занять зі спортивного орієнтування. У даній роботі теоретично обґрунтовано та розроблено інноваційну програму спортивного орієнтування для дітей віком 12-14 років. Ефективність програми була перевірена за допомогою сучасних методів і форм навчання.
Keywords: спортивне орієнтування, сучасні форми, діти, навчально-тренувальний процес.