Теоретичні засади становлення соціального досвіду у дітей дошкільного віку. - Рудницька-Юрійчук, Ірина Романівна; Данилюк, Надія Петрівна (Херсон : Видавничий дім "Гельветика", 2018)
Зважаючи на реалії сьогодення, формування соціального досвіду як основи соціальної компетентності слід починати з періоду дошкільного дитинства. Необхідність формування соціального досвіду дитини-дошкільника задекларовано Базовим Компонентом дошкільної освіти.
Keywords: діти дошкільного віку; соціальний досвід