Організація дослідницької діяльності учнів на уроках географії в 9-х класах - Атаманюк, Яна Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В роботі охарактеризовано дослідницьку діяльність як форму організації навчально-пізнавальної діяльності учнів. Визначено місце дослідницької діяльності на уроках географії. Розроблено навчальний захід, спрямований на формування дослідницьких умінь учнів під час вивчення географії. Виявлено можливості застосування дослідницької діяльності з географії у формуванні практичних прийомів досліджень старшокласників.
Organization of research activities of students in geography lessons in 9th grade
Keywords: ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ, ДОСЛІДЖЕННЯ, ДОСЛІДНИЦЬКІ КОМПЕТЕНЦІЇ