УДОСКОНАЛЕННЯ ІГРОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВОЛЕЙБОЛІСТІВ (на прикладі чоловічої збірної команди Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича) - Турецький, Сергій Юрійович (My University, 2023)
Проаналізовано науково-методичну літературу, що стосується основ тренувального процесу у волейболі на етапі максимального розвитку індивідуальних можливостей; розроблено методику, спрямовану на підвищення рівня підготовленості волейболістів збірної команди закладу освіти протягом усього річного тренувального циклу, та визначено ефективність її застосування для удосконалення ігрової майстерності волейболістів на прикладі чоловічої збірної команди Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Keywords: тренувальний процес, етап максимального розвитку індивідуальних можливостей, волейбол, збірна команда університету.